Příklady svatebních menu
MENU 1
- Přípitek
- Caesar salát s bylinkovými krutony a parmezánem
- Krémová pórkovo-bramborová polévka
- Grilovaný filet z mořského vlka s čerstvým špenátem
- Jablečný štrúdl
- Espresso s mlékem
MENU 2
- Přípitek
- Čerstvý salát s mozzarellou, cherry rajčátky a pestem
- Krémová zeleninová polévka
- Pečený filet z mečouna podávaný na hnízdě ze zeleniny a chilli džem
- Tiramisu
- Espresso s mlékem
MENU 3
- Přípitek
- Čerstvý salát s mozzarellou a cherry rajčátky s pestem
- Kuřecí vývar s domácími ravioli a chilli
- Pečený filet z pražmy podávaný se zeleninou a krevetovo-máslovou omáčkou
- "Mousse" z tmavé a bílé čokolády
- Espresso s mlékem
MENU 4
- Přípitek
- Salát s modrým sýrem a lehkým dresinkem z malin
- Italská polévka "Minestrone"
- Grilovaný filet z tuňáka podávaný s batátovou kaší a chilli džemem
- Jahodovo-mátová zmrzlina
- Espresso s mlékem
MENU 5
- Přípitek
- Míchaný salát s tygřími krevetami a ďábelskou omáčkou
- Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
- Vepřový filet s žampiónovou omáčkou a smetanové brambory
- Košíček s čerstvým ovocem a krémem "Chantilly"
- Espresso s mlékem
MENU 6
- Přípitek
- Terinka z kuřecího masa na indický způsob
- Svatební polévka s játrovými knedlíčky a nudličkami
- Vepřová panenka plněná ořechovou nádivkou zabalená v anglické slanině, pepřová omáčka, bramborová kaše
- Jahodovo-tvarohový dortík
- Espresso s mlékem
MENU 7
- Přípitek
- Uzený losos na tmavém chlebě, kapary a koprová majonéza
- Francouzská cibulová polévka
- Pečená vepřová panenka podávaná s čerstvým špenátem a "gorgonzola" krémem
- Čokoládovo-malinový „crème brulee"
- Espresso s mlékem
MENU 8
- Přípitek
- Zvěřinová terinka s brusinkovým džemem
- Krémová zeleninová polévka
- Pečená vepřová panenka s čerstvým špenátem a česnekovým krémem
- Palačinka se zmrzlinou a čokoládovou polevou
- Espresso s mlékem
MENU 9
- Přípitek
- Špenátovo-ricottová palačinka
- Pórková polévka
- Kuřecí prsíčka s krémovou omáčkou a čerstvým pepřem
- Tvarohový dort s Baileys krémem
- Espresso s mlékem
MENU 10
- Přípitek
- Mini košíček plněný houbovou nádivkou
- Svatební polévka s játrovými knedlíčky
- Zámecká svíčková na smetaně, houskový/karlovarský knedlík, brusinkový terč a šlehačka
- Jablečný štrúdl s oříšky a hrozinkami, vanilkový krém
- Espresso s mlékem
Svatební hostina dle výběru 1
Sestavte si, prosím, vlastní menu dle Vašeho přání. Cena menu 750,- Kč/osoba.
(Menu zahrnuje: přípitek, předkrm, polévku, hlavní chod, desert, kávu)
Přípitek
- Crodino (nealkoholické)
- Becherovka
- Portské víno
- Sekt
- Prosecco
- Martini
- Cinzano
- Campari
Předkrmy
- Míchaný salát s tygřími krevetami a ďábelská omáčka
- Zvěřinová roláda s malinovým glaze
- Čerstvý salát s vepřovými kousky zdobený rukolou a dubovými lístky
- Špenátovo-ricottová palačinka
- Salát s modrým sýrem a lehkým dressingem z malin
Polévky
- Bramborovo-pórková polévka
- Italská polévka "Minestrone"
- Houbové cappuccino
Hlavní chody
- Zámecká svíčková na smetaně, houskový/karlovarský knedlík, brusinkový terč se šlehačkou
- Pečená divoká kachna s bylinkovou nádivkou a omáčkou z lesního ovoce
- Kuřecí prsíčka s krémovou omáčkou a čerstvým pepřem
- Restované kuřecí prsíčko, citronovo-houbová omáčka
- Vepřová panenka se smetanovým špenátem a krémová bramborová kaše
- Vepřová panenka plněná ořechovou nádivkou zabalená v anglické slanině, pepřová omáčka, bramborová kaše
- Pečené irské jehněčí s tymiánovým glaze
- Roláda z lososa podávaná s dušeným pórkem a koprem, holandská omáčka
- Losos zabalený v lehkém francouzském těstíčku, bramborová kaše
- Pečený filet z mečouna podávaný na hnízdě ze zeleniny a chilli džemem
- Grilovaný filet z tuňáka podávaný s batátovou kaší a chilli džemem
Deserty
- Crème Brulee
- Tiramisu
- Jahodovo-tvarohový dortík
- Košík s čerstvým ovocem a krémem "Chantilly"
- Tvarohový dort s Baileys krémem
- Jahodovo-mátová zmrzlina
Espresso s mlékem
Svatební hostina dle výběru 2
Sestavte si, prosím, vlastní menu dle Vašeho přání. Cena menu 850,- Kč/osoba.
(Menu zahrnuje: přípitek, předkrm, polévku, hlavní chod, desert, kávu)
Přípitek
- Crodino (nealkoholické)
- Becherovka
- Portské víno
- Sekt
- Prosecco
- Martini
- Cinzano
- Campari
Předkrmy
- Duo z melounů s čerstvým ovocem
- Košíček s čerstvým chřestem, cherry rajčátky a kozím sýrem
- Šunkovo-sýrová roláda s čerstvým salátem a bylinkovým dresinkem
Polévky
- Krémová houbová polévka
- Tradiční svatební polévka s játrovými knedlíčky
Hlavní chody
- Zámecká svíčková na smetaně, houskový/karlovarský knedlík, brusinkový terč se šlehačkou
- Restované medailonky z vepřové panenky se smetanovým špenátem, karlovarský knedlík
- Pečená kachna, červené zelí a domácí houskové a karlovarské knedlíky
- Kuřecí roláda plněná slaninou a špenátem, pečené brambory
Deserty
- Jablečný štrúdl s anglickým krémem
- Tiramisu
- Medovo-tvarohový dort s irskou whiskey
Espresso s mlékem
Svatební hostina dle výběru 3
Sestavte si, prosím, vlastní menu dle Vašeho přání. Cena menu 800,- Kč/osoba.
(Menu zahrnuje: předkrm, polévku, hlavní chod, desert, kávu)
Předkrm
Salát s modrým sýrem a lehkým dressingem z malin
Jarní salát s krevetami a dressingem z mořských plodů
Míchaný salát se slaninou a dressingem z lískových ořechů
Terinka z kuřecího masa na indický způsob
Dušené mušle v bílém víně s česnekem a smetanou
Caesar salát s bylinkovými krutony
Uzený losos na tmavém chlebě, kapary a koprová majonéza
Čerstvý salát s mozzarellou a cherry rajčátky s pestem
Salát s modrým sýrem a kuřecím masem
Polévka
Krémová cibulová polévka na francouzský způsob
Krémová pórková polévka
Houbové cappuccino
Krémová polévka s mořskými plody
Hlavní chod
Vepřové maso
- Medailonky z vepřové panenky podávané se švestkovou omáčkou, pečené brambory
- Vepřová panenka se smetanovým špenátem na červeném víně
- Vepřové medailonky s jablky a divokou hořčicí
- Pečená vepřová kotletka s mangovým máslem a teplou zeleninou
- Vepřový filet s žampionovou omáčkou a smetanové brambory
- Restovaná vepřová panenka s těstovinami „linguini" na milánský způsob
- Vepřový filet, pečené brambory, omáčka se slaninou
- Vepřová panenka plněná s ořechovou nádivkou zabalené v anglické slanině, pepřová omáčka, bramborová kaše
- Vepřová panenka s čerstvým špenátem a omáčkou ze sýru „gorgonzola"
- Restovaný vepřový plátek, smetanová brokolicová omáčka a pečené brambory
Ryby
- Grilovaný filet z lososa, asijská zelenina a chilli džem
- Grilovaný filet z tuňáka s chilli džemem
- Roláda z lososa podávaná s dušeným pórkem a koprem, holandská omáčka
- Losos zabalený v lehkém francouzském těstíčku, bramborová kaše
- Pečený filet z mečouna podávaný na hnízdě ze zeleniny a chilli džemem
- Grilovaný filet z tuňáka podávaný s batátovou kaší a chilli džemem
Kuřecí maso
- Kuřecí prsíčka s krémovou omáčkou a čerstvým pepřem
- Restovaná kuřecí prsíčka se šafránovou kaší
- Restované kuřecí prsíčko, citrónovo-houbová omáčka
Desert
- Sněhové hnízdo s čerstvým ovocem a šlehačkou
- Tvarohový dort s tmavou a bílou čokoládou
- Košíček se sezonním ovocem
- Domácí štrúdl se šlehačkou
- Mramorový jogurtový dortík
- Palačinka se zmrzlinou a čokoládovou polevou
- Tvarohový dort s Baileys krémem
- Čokoládovo-malinový „crème brulee"
- Jahodovo-mátová zmrzlina
Espresso s mlékem